ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΞΑΣ ΑΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΕ

Με τις εταιρείες μας ΓΙΟΞΑΣ ΑΕΕ και ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΕ, εδώ και δεκαετίες, βαδίζουμε δίπλα σας, παρακολουθούμε τις ανάγκες σας σε υλικά για την κατασκευή δικτύων σωληνώσεων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, καθώς και εγκαταστάσεων θέρμανσης, κλιματισμού, και εργαζόμαστε σταθερά για την συνεπή εκπλήρωσή τους.

Η σχέση μας έχει αποδειχθεί διαχρονική και η εμπιστοσύνη σας διαρκώς ισχυροποιείται, όμως η αγωνία μας για κάτι ακόμα καλύτερο μας οδηγεί κάθε μέρα στο να ερευνούμε τη διεθνή αγορά, να αναζητούμε βελτιωμένα δεδομένα και να σας τα εξασφαλίζουμε.

Επιδιώκουμε σταθερά, οι Προμηθευτές μας να είναι οι πλέον διακεκριμένοι, ενώ και στον τομέα των υλικών/ προϊόντων στοχεύουμε στα χέρια σας να καταλήγει πάντα η βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής. Η τήρηση των τεχνικών απαιτήσεων κάθε μιας εφαρμογής οφείλει να επιτυγχάνεται σε κόστη συμβατά με την κάθε εφαρμογή.

Όραμά μας και αποστολή είναι μέσα από τη συνεργασία μας να παρέχουμε πλήρη γκάμα υλικών, ανταγωνιστικές τιμές και τεχνική υποστήριξη με λύσεις στα τυχόν προβλήματα.

Αυτή η δια βίου εξέλιξη δε θα μπορούσε όμως να συντελείται εάν δεν είχαμε συνοδοιπόρους εσάς που ταυτόχρονα ως κριτές, αλλά και ως σύμβουλοι μας δίνετε ερεθίσματα, κατευθύνσεις, αλλά και κουράγιο να συνεχίζουμε. Σας ευγνωμονούμε γι’ αυτό και ζητούμε την διαρκή συμπαράστασή σας στο έργο μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

Ποικιλία ειδών για τις εφαρμογές της βιομηχανίας, και του διυλιστηρίου από αναγνωρισμένους οίκους της Ευρώπης, Αμερικής και της Ιαπωνίας.

Δικλίδες από χυτοσίδηρο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, και ειδικά κράματα, που ικανοποιούν κάθε διαστασιολογική ανάγκη.

Υψηλής αξιοπιστίας είδη για βιολογικούς καθαρισμούς, φράγματα, ποικίλα έργα μεταφοράς και διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Υλικά δικτύων πυρόσβεσης, αξιόπιστα και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

Λόγω της μεγάλης πείρας μας στην ναυτιλία, διαθέτουμε αξιόπιστες λύσεις για τα δίκτυα σωληνώσεων κατά την επισκευή πλοίων ή κατά την ναυπήγηση.

Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της οικοδομής και των εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού των μεγάλων κτιριακών έργων μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο εμπόρων και εγκαταστατών.

Η γκάμα των Λεβήτων VITRIX από το μεγαλύτερο ίσως κατασκευαστή επίτοιχων Λεβήτων αερίου παγκοσμίως των Immergas Ιταλίας.

Κλιματιστικά, ντουλάπες, αλλά και αντλίες θερμότητας θέρμανσης – ψύξης από 6-1300KW συνδυαζόμενες με σώματα FANCOIL ή ενδοδαπέδιες σωληνώσεις.

Είδη υγιεινής, αλλά και όλη η γκάμα που σχετίζεται με την κατασκευή ή την αντικατάσταση του μπάνιου από επώνυμες ευρωπαϊκές επιλογές αλλά και άλλες, οικονομικότερες.